Almawin ÖKO gépi mosogatószer tabletta

2 518 Ft

Foszfát és klórmentes, kiméli az edényeket és a mosogatógépet.

Gyártó: Almawin
Származás: Németország
Kiszerelés: 25 tabletta (500 g)
Értékelések: 3/5   2 értékelés alapján »
ecocert vegan

Termékleírás

Alkalmazási területek: Az AlmaWin Gépi mosogatószer tabletta mindenféle edényt higiénikusan megtisztít. A makacs ételmaradékokat, keményítőt és tohjásfehérjét hatékonyan eltávolítja.

Adagolási javaslat: A szennyeződésnek megfelelően 1-2 tabletta.

Lehetséges veszélyek: Noha az általunk alkalmazott nyersanyagok ökológiai szempontból kedvezően ítélhetőek meg, utalni kell azokra az alapvető veszélyekre, amelyeket minden edénytisztító előidéz: az edénytisztítók alkálikusak, szembe és bőrre kerülve irritációt okoznak. Ha mégis bekövetkezik ilyen érintkezés, sok vízzel azonnal le kell öblíteni, és a csomagoláson található figyelmeztetéseknek megfelelően kell eljárni.

Értékelések (3)

Zsuzsanna - 2019.11.29. 10:18Jól működik. :)Szirmay Katalin - ZÖLDBOLT - 2019.11.11. 16:41Kedves Gabriella! Sajnáljuk, hogy nem volt elégedett ezzel a termékkel. Kapcsolatba léptünk a forgalmazóval, aki még nem kapott semmilyen negatív visszajelzést az elmúlt évek során ezzel a termékkel kapcsolatban, ezért szeretnék az Ön segítségét kérni, hogy jobban utánajárjanak, mi okozhatta a problémát. Meg tudná írni nekünk itt, vagy emailben az info@zoldbolt.hu emailcímre? 1.) Mennyire voltak zsírosak az edények, mennyire volt rászáradva az ételmaradék? 2.) Ugyanannyi adagod használt, mint korábban? A termék címkéjén olvasható, hogy mekkora adagot tanácsos használni szennyeződéstől függően. Várjuk válaszát, köszönjük szépen!Gabriella - 2019.08.25. 21:44Sajnos nem mossa el rendesen a zsíros edényeket :(

Bővebb leírás

Összetevők: nátriumcitrát, szóda, nátriumszilikát, rétegszilikátok, nátriumhidrogénkarbonát, cukortenzid, nátriumperkarbo­nát, a poliaszparaginsav nátriumsója, természetes proteázok, részben ellenőrzött ökotermesztésből származó természetes illóolajok.

 

 

 

Szem- és bőrizgató hatású. Gyerekektől elzárva tartandó. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz fordulni. Ha az anyag bőrre kerül vízzel bőven azonnal le kell mosni. Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvost kell hívni. Ha lehetséges, a cimkét meg kell mutatni.

A termék biztonsági adatlapja letölthető innen.

Környezeti információ

Csomagolás:

Újrahasznosítható papír, és PP műanyag zacskók. Csak a termékmaradványoktól mentes csomagolóanyagot lehet újrahasznosítani. Kérjük használat után dobd a szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előny:

Klór- foszfát- és foszfonát mentes, könnyen lebomló mosogatógép por.