EcoNut mosogatószer mosódió kivonattal - harmatcsepp - 500 ml

1 023 Ft

Rendkívül kiadós, jól habzó és jó zsíroldó tulajdonságú mosogatószer.

Citrusos illattal.

- 20% itthon kifőzött mosódió kivonat
- növényi glicerinnel az ápolt kezekért
- nagyon kiadós koncentrátum!
- SLS és SLES mentes
- antiallergén parfümmel, illóolajra érzékenyek is használhatják
- citrusos illattal.

Boltjainkban újratöltjük a terméket a saját flakonjába.*

Gyártó: MosóMami
Származás: Magyarország
Kiszerelés: 500 ml
Értékelések: 5/5   4 értékelés alapján »
allatkiserlet-mentes boltjainkban-ujratoltjuk hazai palmaolajmentes ultragreen vegan

Termékleírás

Körülbelül fél teáskanálnyi mosogató gél elegendő 10-15 eszköz elmosogatására; előfordul, hogy következő mosogatáskor is még van elég hab a szivacson, valami "apróságot" elmosni. Mi ezzel a mosogatószerrel tisztítjuk a konyhai pultot, étkezőasztalt is. Citrusos illata bejárja a konyhát és felüdíti a lelket!

Az ECOCERT követelményeinek megfelelő kozmetikai tartósítószert tartalmaz.

*Mit jelent az újratöltés?

Boltjainkban újratöltjük a terméket a saját flakonjába. Az újratöltés nem önkiszolgáló, kérd bolti munkatársaink segítségét! A flakonba kizárólag a címkén feltüntetett terméket tudjuk beletölteni.

Újratöltés esetén a termék kedvezményes egységáron vásárolható meg!

Önthető-e a mosogatószeres víz a kertbe, vagy az emésztőbe?

Az EcoNut anyagai nem mérgezőek a növények számára, még nagyobb mennyiségben sem. A pH-ja enyhén savas, ennek ismeretében a talaj pH-tól függően önthetjük a növényeink alá a kertbe (elsősorban a savas talajt kedvelő növényekre, például fenyőfélék, tuják alá javasoljuk).

Emésztőbe is önthető.

Értékelések (5)

Szirmay Katalin - ZÖLDBOLT - 2021.09.05. 19:25Kedves Flóra! Pont a vevői visszajelzések miatt úgy döntöttünk, hogy elérhetővé tesszük a nagyobb kiszerelést. Már rendelhető az 5L-es, nagy kiszerelés az oldalon! Várjuk a rendelését!Flóra - 2021.06.29. 22:22Többször újravettük már, jól habzik, jól tisztít, finom illatú. Kérdezném, hogy létezik/lesz-e a literesnél nagyobb kiszerelésben?Ágnes - 2020.11.22. 08:25Teljes mertekben elegedett vagyok vele, van annyira hatekony es kiados, mint a korabbi, nem eco mosogatoszer. Kaptam masik markajut nemreg, ami csak nyomokban tartalmaz mosodio-kivonatot, az nagyon alul marad a versenyben, igy ehhez ragaszkodom a jovoben is.Tímea - 2020.07.17. 14:05Nagyon szeretem, isteni illata van és szépen tisztít ☺️Nikolett - 2020.07.13. 13:55Most fogyott el az első flakonnal amit vettem, nagyon elégedett vagyok vele. Szuperül tisztít, nem hagy nyomot és a bőrömet sem irritálja, nagyon megszerettem. És plusz pont, hogy SLS mentes és újra lehet töltetni az üres flakont.

Bővebb leírás

Összetevők - Harmatcsepp illatú: Minimum 30% mosódió kivonat, 5-10% anionos felületaktív anyagok, 5-10% nemionos felületaktív anyagok (cukortenzidek), citromsav, perfume*, dehydroxyacetic acid, benzoic acid, sorbic acid, benzyl alcohol**.

*Antiallergén illat

** Az ECOCERT követelményeknek megfelelő tartósítószert tartalmaz.

A termék biztonsági adatlapja letölthető INNEN.

Környezeti információ

Csomagolása:

PP újrahasználható és újrahasznosítható műanyag flakon, amelyet boltunkban kedvezményes áron újratöltünk a címkéjén szereplő termékkel. Kérjük használat után dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!


Elsődleges környezeti előnye:

100%-ban magyar előállítású, SLS és SLES, foszfát-, és foszfonátmentes növényi alapú, szenzitív mosogatószer.