LOGI-VÁR fa építőjáték készlet

10 794 Ft

86 darabos natúr fa építőjáték. Mindössze 5 alkatrésztípust tartalmaz, ennek ellenére a gyerekek (és felnőttek) a legegyszerűbb építményektől mint karám, a legbonyolultabb szerkezetekig szinte bármilyen térbeli struktúrát megépíthetnek belőle.

Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
hazai

Termékleírás

LOGI-VÁR fajáték egyedi tulajdonságai:

  • 86 darabos natúr fa építőjáték mindössze 5 alkatrésztípust tartalmaz. 3 különböző hosszúságú gerendaméretet, valamint készletenként 2db. kisebb és 2db. nagyobb tűzfal elemet. E nnek ellenére gyerekek a legegyszerűbb építményektől mint karám, a legbonyolultabb szerkezetekig szinte bármilyen térbeli struktúrát megépíthetnek.
  • Fejlesztő játék három gerendamérete egymással kompatibilis, az alkatrészek véletlenszerűen, (a bemélyedések speciális kialakításának köszönhetően) akár lapjával is könnyen egymásba illeszthetők.
  • Az építős játék használata egyszerű mivel építkezéseknél nincs szükség ajtó, ablak, tető és más összekötő alkatrészre, a kezdetben kevésbé ügyes vagy türelmetlen gyerekeknek is sikerélményük lehet.
  • Az építőjáték gerendáinak elmozdulását csapolás akadályozza, ezért a fakockánál jóval stabilabb konstrukciók készítésére van módjuk a kis ácsmestereknek.

Építési tippek, ötletek a fajáték használatához:

A LOGI-VÁR rönkfa építő játék alkatrészei az eredeti gerendaméret méretarányos másai. A rönkök összeillesztési módja megegyezik a valódi gerendaházak (boronafal) építésénél alkalmazott technológiával. A tető építésének, cserepezésének nagyszámú variációs lehetősége van. A kisebbek először lapos tetőt építenek, kézügyességük, kreativitásuk fejlődésével székállást, nyeregtető makettet is képesek lesznek a fejlesztő játékból összeállítani.

Gyerekeknek de főleg a felnőtteknek a játékban rejlő variációs lehetőségek kihasználása érdekében javasoljuk a galéria illusztrációinak tanulmányozását. Kezdetben gyakran kép alapján folynak az építkezések, későbbiekben az óvodás-iskolás gyerekek valami egyedi építési technikát dolgoznak ki. Szakértő gyermekek és vállalkozó kedvű felnőttek kezében a kreatív fajáték épület makettek összeállítására is alkalmas lehet.

A fából készült gyermekjátékból az alkotó fantázia segítségévelsokféle járművet tudnak a gyerekek összeszerelni. Egy-egy jól sikerült masinát a játék befejeztével is érdemes lehet egyben tartani szobadísznek , másrészt az alkotás későbbi továbbfejlesztése céljából.

Készségfejlesztő játékhoz kiegészítő eszközként a gyerekek használhatnak ceruzát, befőttes gumit, parafadugót. Óvodai csoportszobában vagy otthon található műanyag vagy fajátékok, állatfigurák kombinálásával farm, állatkert összeállítására van módjuk a kis ácsmestereknek.

Értékelések (0)

Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket

Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosítható papír és műanyag fólia. Kérjük használat után dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

100%-ban természetes anyagból (fából) készült játék.