Összetevők: kakaópor 20-22% kakaóvaj tartalommal*.
Felhasználási javaslat: sütemények, krémek készítésére kiválóan alkalmas, kakaóitalt is készíthetünk belőle: 2 tk cukrot és 1 tk kakaót tegyünk egy bögrébe. 2.5 dl tejet öntsünk egy lábosba és melegítsünk fel. Ha már jó meleg, két kanál tejet mérjünk át a bögrébe és azzal keverjük ki csomómentesre a cukor-kakaó keverékét. Ha ez megvan, öntsük fel meleg tejjel a masszát ls keverjük el. Egészségünkre.
A szárított terméket fénytől-, nedvességtől óvva kell tárolni. Adagolás: ízlés szerint.
A kakaó származási helye Ecuador, a kakaópor gyártási helye Hollandia.
*Ellenőrzőtt ökológiai gazdálkodásból.
A Magyar Élelmiszerkönyvhöz kapcsolódó előírások szerinti legmagasbb minőségű kakaópor, azaz:
"Tisztított, hántolt és pörkölt kakaóbabból nyert por alakú termék. A terméknek legfeljebb 9% vizet és legalább 20% kakaóvajat (szárazanyagra számítva) kell tartalmaznia."