Kamilla, rooibos és hibiszkusz tea mellett fahéj, narancshéj, kakaó és rózsaszirom alkotják ennek a teának a pazar ízvilágát.
A kamilla nyugtató, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő, míg a hibiszkusz kiemelkedően magas antioxidáns tartalmú tea. Szintén egészségvédő hatású a rooibos tea, mely a szervezetet tápláló, erősítő és élénkítő tulajdonságairól ismert. A fűszerezes ízvilágot a hozzá kevert fahéj, narancshéj és kakaó természetes aromái adják.
Összetevők: kamilla (22.5%)*, köldökfű (21%)*, hibiszkusz (16%)*, fahéj (12%)*, rooibos (9%)*, kakaó (9%)*, narancshéj (5%)*, cékla (3%)*, vörösáfonya lé (2%)*, rózsaszirmok (0.05%)
* Ellenőrzött ökológiai gazdaságból.
Felhasználási ajánlás: Javasolt áztatási idő: 2-3 perc
Kerüld a fém szűrőket, fém csészéket. Kerámia, porcelán teás csészéből vagy hőálló üveg pohárból fogyaszd a kész teát.
Tárolás: Hűvös száraz helyen