Magyaros ételek, elsősorban sertéshúsból készülő sültek, levesek vagy bográcsos ételek fűszerezésére ajánlott fűszersó. A termék alapanyagait gondosan válogatták javarészt hazai fűszerekből.
Ételeink készítésekor az alapanyagok minőségére is érdemes odafigyelni és minél inkább egészségtudatos, tartósítószermentes összetevőket használni.
A fűszerkeverékek segítséget nyújtanak azok számára, akik még csak ismerkednek a különféle ízhatásokkal.
Összetevők: só 45%, fűszerpaprika granulátum, fűszerkömény, fokhagyma, koriander, vöröshagyma, fekete bors, majoránna, szerecsendió, mustármag, chilipor
Felhasználási ajánlás: grillezéshez, bográcsos és sertéshúsból készülő ételek ízesítésére ajánlott összeállítás.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen.