Magyaros ételek ízesítésére , fűszerezésére ajánlott keveréket nagyrészt hazai, nagy gonddal válogatott adalékmentes alapanyagokból állították össze.
Ajánljuk azoknak, akik a főzésben is az egészségtudatos összetevők használatára törekednek és keresik a magyar termelők termékeit.
A fűszerek tudományát nem kell elsajátítani, hiszen ezek a fűszerkeverékek úgy vannak összeállítva, hogy már csak a készítendő ételekhez kell adagolni. Nagy segítség azoknak is, akik óvatosabbak a fűszerekkel és még csak ismerkednek a különféle ízhatásokkal.
Összetevők: só, paprika, vöröshagyma, fokhagyma, koriander, feketebors, majoranna, rozmaring, füstölt paprika, chilipor
Felhasználási ajánlás: grillezéshez, gulyás készítéséhez, különféle húsos tokányok ízesítésére kíváló összeállítás.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen.