A Mag-Maxx szuperkoncentrátumok készítésekor gondosan válogatott, vegyszermentes gazdálkodásból származó, érett, tiszta zöldségek és gyümölcsök kerülnek felhasználásra.
A Koll-Maxx gyümölcskristály összetevőinek egészségvédő hatásai:
Ananász:
Az ananász az egyik legegészségesebb egzotikus gyümölcs, magas A-, B- és C-vitamin, folsav, kálium tartalmának köszönhetően. Emellett gyümölcssavat és jelentős mennyiségű rostanyagot tartalmaz, ezért egyes kutatások szerint az ananász jó hatással van az immunrendszer működésére, és növeli a test ellenálló képességét.
Kollagén:
A kollagén a szervezet egyik legfontosabb építőeleme. Elsődleges kötőszövet és kulcsfontosságú fehérje a szervezetben, amely biztosítja a kohéziót, a rugalmasságot valamint a bőr, porcok és csontok regenerálódását. A benne található peptidek elősegítik a csontok és izmok egészségét, biztosítják az összekötést a csontozat és a lágy szövetekkel, továbbá a bőr kötőszöveteit, a porcokat, az inakat, és az izmokat.
Homoktövis:
Kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának tízszerese. A-vitamint, továbbá almasavat, mannitot, flavonoidokat tartalmaz. Szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban gazdag gyógynövény, ezekkel növelve a szervezet saját védekező képességét.
A Mag-Maxx gyümölcskristály legfontosabb tulajdonságai:
- Magas vitamin és ásványi anyag tartalommal rendelkező alapanyagokból készülő a gyümölcskristályok.
- Egy-egy termék összeállításánál gondosan és magas szakértelemmel társítják össze az alapanyagokat, hogy azok kiegészítsék és erősítsék egymást, ezzel megvalósul az ún. szinergia=együtthatás, együttműködés.
- speciális eljárásnak* köszönhetően a felhasznált alapanyagokban található vitaminok, makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, melyre a szervezetnek szüksége van az egészséges működéséhez megtalálható a gyümölcs és zöldségkristályokban.
* Egy előemésztést végrehajtó baktériumokkal történő oltást követően a nyersanyagot több száz bár nyomás alatt kipréselik, így a fontos hatóanyagokat elkülönítik a felesleges rostoktól. Ezután a folyamatosan alacsony hőfokon tartott gyümölcsmasszát sűrítik, majd vákuumszárítás az utolsó fázis. A vákumszárítás során a légtérben minél alacsonyabb a légnyomás, a víz annál alacsonyabb hőfokon forr fel – ezért könnyű például a magashegységekben levest főzni. Ha ehhez hasonlóan csökken a légnyomást az edényben, a nyersanyag egészen alacsony hőfokon képes forrásnak indulni, így elpárolog a felesleges víz, miközben a gyümölcsök tápértéke változatlan marad. - forrás: MagMaxx
Összetevők: kollagén, ananász, homoktövis, maltodextrin (természetes csomósodásgátló kukoricából)
Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat
Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!
Adagolás: Gyermekeknek naponta egy teáskanál gyümölcskristály fogyasztása javasolt, felnőtteknek 2 teáskanállal lehetőleg délelőtti órákban. A legjobb hatás akkor érhető el, ha önmagában fogyasztjuk, így a nyálkahártyán azonnal megkezdődik a felszívódás. De keverheted szénsavmentes italokba, teába, joghurtba, turmixokba reggeli zabkásába is.
TIPP: Az üveget felhasználod DIY kreatív célokra, konyhában fűszerek tárolására, és a lekvár befőzés időszakában is jól jöhet.